Patronul Tours Claus, suspect într-un dosar de evaziune fiscală

0
168

Liviu Jişa, patronul firmei Tours Claus SRL, a devenit suspect într-un dosar de evaziune fiscală. Potrivit ziardecluj.ro, dosarul se află în faza de urmărire penală şi este început la finele anului 2014. Timp de trei ani, nu s-au făcut progrese cu ancheta respectivă, până în decembrie 2017, când s-a dispus sechestrul pe mai multe terenuri şi microbuze care ar aparţine lui Jişa sau firmei Tours Claus SRL.

Dosarul a început de la sesizarea unor inspectori de la Finanţe, care au efectuat un control fiscal la firma Tours Claus SRL constantând că entitatea juridică s-ar fi sustras la plata de TVA în cuantum de un milion de euro.

Cu toate că nu s-au adunat suficiente probe pentru ca dosarul să ajungă pe rolul instanţelor clujene, anchetatorii au dispus măsura sechestrului asiguratoriu, iar acum firma contestă procedura pe motiv că bunurile în cauză nu aparţin suspectului.

Warning: A non-numeric value encountered in /home/mtailors/public_html/linia9/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtailors/public_html/linia9/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405