Organizatorii festivalului Untold țin secret designul scenei principale, cea de pe Cluj Arena, până joi, când se dă startul evenimentului. De la an la an s-a încercat să se realizeze scene diferite și, în același, timp grandioase. Cea de anul acesta are o deschidere de peste 100 de metri și o înălțime de peste 35 de metri.

Motivul scenei este un dragon uriaș, cu gherele la vedere deasupra unui uriaș monitor. Culorile dominante sunt albastru și galben. Deocamdată, se pare că dragonul nu are cap; acesta urmează să fie atașat până joi.

Scena este aproape gata, iar marți și miercuri se lucrează la partea de sonorizare.

Untold trece drept cel mai important festival de muzică din România și îmbină mai multe genuri. Liderii topului mondial al muzicii electronice sosesc cu toții la Cluj. Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, favoritul publicului, olandezul Armin van Buuren, și mulți alții vor mixa săptămâna aceasta pe Cluj Arena. Lor li se adaugă Ellie Goulding, deținătoarea premiului Grammy pentru cea mai bună interpretare pop solo în 2015, cu piesa Love Me Like You Do.

Warning: A non-numeric value encountered in /home/mtailors/public_html/linia9/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtailors/public_html/linia9/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405