Clujenii sunt invitaţi la dezbaterea publică privind crearea benzii dedicate pentru transportul în comun, pe Bulevardul 21 Decembrie 1918 și strada Memorandumului, axa Est-Vest, între intersecțiile cu strazile Petofi Sandor și Emil Isac. Luni, 31 iulie 2017, ora 16.00, în Sala de Sticlă a Primăriei municipiului Cluj-Napoca.

Primăria Cluj-Napoca a comandat o simulare de trafic, pentru a introduce benzi dedicate mijloacelor de transport în comu. Specialiştii au propus interzicerea virajului spre dreapta, pe strada Regele Ferdinand, de pe Bulevardul 21 Decembrie, respectiv pe străzile Juliot Curie şi Paris.

Primăria doreşte să introducă benzile dedicate pentru mijloacele de transport în comun până cel târziu la 1 septembrie. Pe relaţia Mărăşti – Mănăştur, banda ar urma să pornească de la Biserica Sf. Petru şi să se oprească pe strada Moţilor, la intersecţia cu strada George Coşbuc.

În acest moment, în Cluj există bandă dedicată pentru mijloacele de transport în comun pe strada Memorandumului şi Bulevardul 21 Decembrie, pe relaţia vest-est, respectiv în Piaţa Ştefan cel Mare, sensul Gheorgheni – centru. Aceasta din urmă va fi prelungită vara aceasta până la Bulevardul 21 Decembrie, prin Piaţa Avram Iancu.

 

Warning: A non-numeric value encountered in /home/mtailors/public_html/linia9/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtailors/public_html/linia9/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405