Judecătorul Mihai Ivanciuc a finalizat motivarea din procesul pe care mi l-au intentat firma Tours Claus, membră Alis Grup, și patronul acesteia, Liviu Jișa. Din fericire, am câștigat cauza.

Nu vă plictisesc cu toate detaliile procesului în care mi s-au cerut daune de 1 milion de euro. Am scris totul AICI, cu lux de amănunte, imediat după ce am aflat sentința acestui prim proces prin care am trecut în calitate de jurnalist.

În motivare, Mihai Ivanciuc ia articol cu articol incriminat și explică foarte clar că textele tratează subiecte de interes general, că au fost scrise cu verificarea informațiilor și că acestea sunt veridice. Iată pasajul în care sunt prezentate concluziile.

Screenshot 2017-06-23 at 13.40.34Sigur, acum urmează apelul. Rămâneți pe recepție.

Warning: A non-numeric value encountered in /home/mtailors/public_html/linia9/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtailors/public_html/linia9/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405