Autobuzele mov sunt cele mai frumoase. Chiar şi când sunt desenate

0
992

O fetiţă de la Liceul Unitarian “Janos Zsigmond” a câştigat premiul I la concursul de desene „Mascota zâmbăreață a Companiei de Transport Public”. Szakal Reka a desenat un autobuz mov, foarte vesel, plin de flori, inimioare, îngheţată şi creioane.

desen ctp reka

361 de desene, realizate de copii din 23 de școli și grădinițe clujene, au fost înscrise în ediția 2017 a concursului realizat de Compania de Transport Public Cluj-Napoca. Cel mai tânăr participant la concurs are 3 ani și 7 luni.

masinute ctp

“A fost o mare plăcere să petrec timp cu acești copii minunați, cu ocazia premierii ce s-a desfășurat astăzi la Primăria Cluj-Napoca. Îi felicit încă o dată pe fiecare! Felicitări și mulțumiri îndrumătorilor, profesorilor și părinților care își încurajează copiii să fie creativi, deschiși și să se implice în viața orașului nostru încă de la vârste atât de fragede!”, a scris primarul Emil Boc, pe Facebook.

desene grup

Premiile acordate au fost în valoare totală de 900 de lei. Pe lângă premiile în bani, copiii au primit și câte un pachet cu dulciuri.

Câștigătorii ediției 2017 ai acestui concurs sunt:

Szakal Reka (premiul I) – Liceul Unitarian “Janos Zsigmond”

David Oaida (premiul II) – Seminarul Teologic Ortodox Cluj-Napoca

Mihnea Gurzău (premiul III) – Grădinița “Micul Prinț”

Veronica Berindean (mențiune) – Gradinița “Bambi”

Raisa Pașcalău (mențiune) – Colegiul Național “George Barițiu”

Alexandru Bîrlea (mențiune) – Gradinița “Bambi”

Warning: A non-numeric value encountered in /home/mtailors/public_html/linia9/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtailors/public_html/linia9/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405