Patronul Alis Holidays, Liviu Jişa, a anunţat că societatea sa colaborează din 2017 cu una dintre cele mai mari companii de transport low-cost cu autocarul din Europa, FlixBus. Partenerii clujeni ai companiei de transport din Germania vor opera şase curse din Transilvania către Viena.

„Ei au venit cu brandul, noi facem cursele. Deocamdată facem curse internaţionale, dar dacă se liberalizează transportul interjudeţean, nu ştim ce se va întâmpla. Dăm din aripi să mergem înainte”, a spus Jişa, pentru Linia9. Patronul Alis Holidays făcuse declaraţii privitoare la negocierile cu FlixBus de anul trecut.

FlixBus operează rute în 20 de țări europene, iar prețul biletelor pornește de la 22,99 lei. Compania germană deține o flotă de peste 4.000 de autocare moderne, dotate cu prize și internet wireless.

Warning: A non-numeric value encountered in /home/mtailors/public_html/linia9/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtailors/public_html/linia9/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405