Consiliul Judeţean a scos la licitaţie 38 de curse. Este vorba în principal despre curse „orfane”, pe care transportatorii nu s-au înghesuit să le opereze. Motivul este legat de numărul redus de călători sau, după caz, de starea proastă a drumurilor. Cea mai lungă cursă este Dej – Cluj, dar pe la Geaca, 104 kilometri, iar cea mai scurtă este Huedin – Bicalatu, de numai 5 kilometri. Întreaga listă poate fi văzută pe site-ul Consiliului Judeţean Cluj (AICI).

Calendarul licitaţiei este următorul: în 21 februarie se introduc datele privinbd traseele în aplicaţia AADR, care pot fi corectate/modificate până în 24 februarie, între 25 februarie şi 2 martie se depun solicitări în format electronic, iar în 13 martie este şedinţa de atribuire.

Warning: A non-numeric value encountered in /home/mtailors/public_html/linia9/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtailors/public_html/linia9/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405