Transurb Dej are 15 autobuze

Deschiderea axelor din exerciţiul financiar 2014-2020 al UE este aşteptată cu nerăbdare şi la Dej. Primăria şi societatea Transurb SA speră să atragă 20 de milioane de euro pentru modernizarea transportului local.

„La Dej există planuri mari pentru transportul local din Dej. Vrem să modernizăm tot ce ţine de Transurb. Dorim autobuze noi şi modernizarea staţiilor, dar şi reabilitarea depoului de autobuze, a atelierelor şi instalaţiilor”, a dezvăluit deputatul PSD Cornel Itu.

Directorul general al Transurb SA Dej este Dorin Barbu. „S-a făcut un studiu de trafic, care a arătat că sunt necesare 20 de autobuze. Aşteptăm publicarea ghidurilor, pentru a putea depune proiectul. Vrem să cumpărăm autobuze nearticulate, pentru că Dejul are multe străzi înguste, unde cele articulate nu ar încăpea”, a afirmat Barbu.

În acest moment, Transurb are în dotare 15 autobuze, toate vechi. Cinci sunt marca Ikarus, iar zece sunt BMC, produse în Turcia. Dejul are în acest moment 7 linii de transport local.

Warning: A non-numeric value encountered in /home/mtailors/public_html/linia9/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtailors/public_html/linia9/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405