O autogară se mută, pentru a face loc unui proiect imobiliar

0
2070
Autogara Sens Vest Cluj se va închide în februarie 2017

Conducerea SC Sens Vest SRL, societate care operează autogările cu acelaşi nume din Turda şi Cluj, a anunţat Consiliul Judeţean, Autoritatea Rutieră Română (ARR) Cluj şi Primăria municipiului că îşi închide punctul de lucru de pe strada Fabricii 105 în luna februarie 2017. Firmele de transport au fost informate săptămâna aceasta de situaţie.

Directorul autogărilor, Pavel Cornel Toma, a explicat că a fost forţat să plece de pe actualul amplasament, unde ar urma să apară, din informaţiile sale, un proiect imobiliar. Toma susţine însă că îşi va deschide o autogară într-o altă zonă a Clujului.

„Închidem autogara aceasta, dar vom deschide în altă parte. În următoarele două luni voi şti exact unde ne mutăm. Există mai multe posibilităţi şi suntem în tratative. În spaţiul actual eram în chirie, iar proprietarul m-a anunţat că doreşte să reziliem contractul; mi-a dat un preaviz de şase luni, iar eu am informat toate instituţiile. Am înţeles că imobilul se va demola şi că în locul său vor fi construite blocuri. Nu ne-am fi dorit să plecăm, dar este perfect legal. Am crescut autogara de la zero, după cinci ani am ajuns abia la 45% din potenţial. Oferim servicii de calitate, nu suntem cu nimic mai prejos decât autogările din Germania sau Franţa. Sper ca toţi clienţii actuali să rămână alături de noi”, a spus Cornel Toma.

Autogara Sens Vest Cluj se va închide în februarie 2017
Autogara Sens Vest Cluj se va închide în februarie 2017

Autogara Sens Vest din Cluj a fost deschisă în 2011 şi funcţiona într-o aripă a fostei hale Clujana. Aceasta este sora mai tânără a autogării Sens Vest din Turda, deschisă din 2002 în Piaţa Romană.

SC Sens Vest SRL este o societate deţinută de Pavel Cornel Toma şi de soţia sa. Viorica Toma a fost consilier judeţean, consilier local la Turda şi lider al organizaţiei femeilor din PDL.

În Cluj-Napoca funcţionează în prezent patru autogări: Sens Vest, Beta şi două care aparţin companiei Fany.

 

Warning: A non-numeric value encountered in /home/mtailors/public_html/linia9/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtailors/public_html/linia9/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405