CLUJ CITY TOUR s-a lansat în 6 august şi, de şapte săptămâni, organizează în fiecare sâmbătă tururi ghidate prin Cluj-Napoca la bordul unui autobuz etajat deschis (double decker). Marţi, organizatorii turului au avut o idee mai puţin obişnuită: i-au invitat pe foştii şi viitorii participanţi la eveniment să voteze în cel mai profund mod democratic.

„Poftiţi la vot! CLUJ CITY TOUR vă cere părerea: cu ce autobuz aţi dori să facĂ turul obiectivelor istorice ale oraşului în sezonul de toamNă?” Aceasta a fost provocarea lansată către utilizatorii paginii de Facebook.

Iată întregul text al acestui mesaj de tip call to action. „Dragi foşti şi viitori pasageri CLUJ CITY TOUR, am avut un noroc incredibil să beneficiem de vreme perfectă şapte weekend-uri consecutiv, cu soare mult şi nicio picatură de ploaie. Nici sâmbăta care vine nu va fi frig: se aşteaptă o maximă de 19 grade, iar şansele de precipitaţii nu sunt însemnate. Totuşi, inevitabil, vine frigul, iar pentru ca serviciile noastre să fie la înălţimea pretenţiilor dvs, vă cerem ajutorul. Avem două variante pregătite: una e să mergem mai departe cu autobuzul decapotabil, cât timp nu ne apar ţurţuri în barbă, a doua este să aducem o altă maşina, tot cu etaj, dar închisă, în care nu se pune problema să rabde cineva de frig. Sondajul e mai jos şi vă asigurăm că fiecare părere venită de la dvs. chiar contează”.

Scorul era foarte strâns, miercuri, la ora 18: 52% dintre respondeţi votaseră pentru autobuzul închis, iar 48% pentru cel deschis. Se poate vota în continuare AICI.

„Am dorit să ştim ce părere au pasagerii noştri. Autobuzul deschis are un farmec aparte, dar, atunci când va fi frig şi va ploua, e limpede că ne va fi aproape imposibil să circulăm cu el. De aceea am pregătit o variantă de rezervă, un autobuz închis, tot cu etaj. Obiectivele turistice se vor vedea tot de la o înălţime de patru metri, dar prin geam. Iar clienţii vor sta la căldură”, a spus Carol Vlad, unul dintre organizatori.

Vlad a menţionat că sâmbăta aceasta turul se va face cu acelaşi autobuz deschis, mai ales că meteorologii au prognozat pentru weekend o vreme semnificativ mai plăcută decât a fost în prima parte a săptămânii.

Warning: A non-numeric value encountered in /home/mtailors/public_html/linia9/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtailors/public_html/linia9/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405