Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (AIAIC) anunță că Blue Air va demara operarea de zboruri directe pe ruta Cluj-Napoca – Constanța. Zborurile vor fi operate de două ori pe săptămână, începând cu 27 aprilie 2017, după un program ce va fi anunțat în perioada următoare.

Blue Air
Blue Air

Rezervările se vor putea face începând de la 89,90 lei, preț pe segment de zbor, cu taxa pe valoarea adăugată și taxe incluse. Tarifele includ gratuit un bagaj de mână de 10 kg, o gustare gratuită și un bagaj de cală în limita a 32 kg.

Aşadar, la 90 de lei pe cursă, avionul devine nu doar cea mai rapidă, dar şi cea mai ieftină variantă de deplasare spre litoral. Am făcut o scurtă comparaţie: dacă aţi dori să mergeţi mâine spre Constanţa, haideţi să vedem cât v-ar costa. Preţul cel mai mic la CFR Călători este de 121 de lei, cu 33% mai mare decât biletul Blue Air, iar autocarele Fany merg cu 150 de lei, adică cu 66% mai scump. Potrivit autogari.ro, mai ieftin este BlaBla Car, 83 de lei, şi la Memento Bus, 11,4 euro, dar cu acest serviciu riscaţi oricând să fiţi traşi pe dreapta, întrucât firma are neconcordanţe cu legislaţia în vigoare.

Aşadar, pentru ardeleni, marea vine mai aproape la anul. Numai să nu vă temeţi să zburaţi.

Warning: A non-numeric value encountered in /home/mtailors/public_html/linia9/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtailors/public_html/linia9/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405